Content met Verzekeringen verzekeraar .

de verzekeraar

Chubb Pro

Chubb Pro is dé nieuwe specialistische afdeling binnen Chubb Nederland op het gebied van beroepsaansprakelijkheid. Chubb Pro staat voor Chubb Professional en bestaat uit een team van ervaren medewerkers op het gebied van beroepsaansprakelijkheid. Wij staan voor kennis en expertise, service en flexibiliteit. Onze hoogwaardige en op maat gemaakte producten van Chubb Pro richten zich op een aantal professionele dienstverleners, waaronder arbeidsdeskundigen.

Chubb Insurance Company of Europe SE

Wegalaan 43 - Postbus 704
2132 JD - 2130 AS Hoofddorp
Telefoon: 023 - 566 1800
www.chubb.com
Mail: informatie@chubb.com
K.v.K. Amsterdam: 34322621

Wereldwijd gespecialiseerde verzekeringsoplossingen voor bedrijven

Niet alle verzekeraars zijn hetzelfde. U heeft een keus. Chubb is de verzekeraar voor klanten die kiezen voor uitzonderlijke dekking en service. Wij bieden zowel gespecialiseerde als traditionele schadeverzekeringen aan, via geselecteerde makelaars en tussenpersonen. Daarnaast kenmerkt Chubb zich door haar financiële kracht, superieure schadebehandeling en een uitgebreid internationaal netwerk van Chubb kantoren.

Wij staan wereldwijd bekend om onze innovatieve verzekeringsoplossingen voor bedrijven en hun bestuurders - van financiële instellingen tot ICT-bedrijven -, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast zijn wij een belangrijke aanbieder van borgstellingen, garanties en andere alternatieve financiële oplossingen.

Chubb Insurance Company of Europe SE is onderdeel van de in 1882 in de Verenigde Staten opgerichte Chubb Group of Insurance Companies, een van de meest vooraanstaande verzekeringsorganisaties in de wereld. De moedermaatschappij, de Chubb Corporation, staat genoteerd aan de New York Stock Exchange. In Europa heeft Chubb 32 kantoren in 12 landen. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Hoofddorp en telt 70 enthousiaste en professionele medewerkers.

Financiële kracht

Door onze financiële kracht kunnen klanten erop vertrouwen dat wij schaden kunnen betalen, nu en in de toekomst. Het betekent tevens dat wij kunnen investeren in belangrijke diensten voor onze klanten zoals loss control en nieuwe producten. De hoge ratings die wij, als een van de weinige Europese verzekeraars, regelmatig ontvangen van de gerenommeerde onafhankelijke rating bureaus zijn het bewijs van onze financiële kracht.

Aansprakelijkheid voor de arbeidsdeskundige